Фризьорски услуги

Център за красота “Его” работи за Вас с професионалисти, които се занимават с коса и предлагат богата палитра от фризьорски услуги с високо качество.

Както всички останали салони предлагаме:

– подстригване

– четка и сешоар

– дифузер, преса

– боядисване с професионални продукти или бои на клиента

– кичури

– кичури на фолио

– цветни кичури

– вграждане на кичури

– обезцветяване

– матиране

– маски при косопад, мазна, суха и изтощена коса

– апаратна терапия /Спешна помощ за вашата коса/ – според нуждите на клиента се работи с някой от видовете апарати, с които разполагаме, за да се въведе съответния медикамент дъбоко в скалпа до луковицата на косъма

– къдрене

– официални, булчински и ежедневни прически в тон с последните модни тенденции

– пълзящи плитки

Идеалната прическа

Коя прическа е идеална за теб? Тази, която не изисква много грижи? Тази, която стриктно следва модните тенденции? Не. Идеалната прическа преди всичко е съобразена с формата на лицето и цялостното излъчване.

Във връзката прическа – визия хармонията превъзхожда контраста. Спортно маце със сложен кок или елегантна дама с дръзко разрошени коси – крайности, които са по-скоро отблъскващи, отколкото екстравагантни. Но докато тук проблемът се решава лесно (с преобличане или с бърза смяна на фризурата), подстрижката е далеч по-дълготрайна. Затова е изключително важно да се съобразите с формата на лицето си преди да прибегнете до ножиците. А основното правило гласи: Ръбестите и издадени черти на лицето трябва да се прикриват, а не да се подчертават!

Добри варианти са правата коса до брадичката с бретон и пуснати кичури към лицето, както и къдравата, подстригана на черта, без бретон. Ако държите на дългата коса, отново имате две възможности – страничен път или асиметричен бретон.

Овално лице – повече обем
Дълго и тясно лице, без ръбове и изпъкнали кости. Тук обемът е важен. Жените с естествено къдрави коси са истински щастливки.Малко гел на връхчетата и шнола в горната част на главата, и прическата е завършена.

Правата коса до брадичката стои най-добре оформена на страничен път, с краища, подвити навън. А дългата права коса изглежда перфектно, „зализана“ назад.

Четириъгълно лице – асиметрична прическа

Лице, при което брадичката и челюстта са с ясно очертани ръбове.
В този случай заложете на асиметрична прическа с мека форма, която да компенсира твърдостта на чертите ви. Косата на едри вълни стои чудесно.
Бретонът може да е много дълъг и гъст, а ушите трябва да са открити. Вързаната на висока опашка коса, също е добър вариант.

Триъгълно лице – без бретон
Този тип лице се отличава с тясна брадичка и широко чело. Отиват му доста прически, при това лесно изпълними. За да приравните оптически тясната брадичка с широкото чело, подстрижете се на линия до брадичката, пригладете косата назад и я закрепете с шноли зад ушите.

Кръгло лице – къса коса
При този тип лице разстоянията от едното до другото ухо и от челото до брадичката са почти равни.
Чертите са меки, не личат остри ръбове. Късите и обемни прически са най-подходящи, защото стесняват лицето и оптически намаляват бузите.
Оставете върховете да стърчат, навити с малко гел. Триъгълното лице изглежда най-добре без бретон. Страничният път стои много добре, както и коса на вълни, която се стеснява към тила.

Не забравяйте, че прическата е израз на вашата индивидуалност. Защо да не е идеална?

подстригване

жени 7 лв.

мъже 7 лв.

деца 5 лв.

измиване 4 лв.

четка и сешоар

изсушаване + styling 4 лв.

къса коса 7 лв. средна 9 лв.

дълга 12 лв.

дифузер или преса

къса коса 8 лв.

средна 10 лв.

дълга 12 лв.

боядисване

къса коса 8 лв.

средна 10 лв.

дълга 12 лв.

кичури

къса коса 15 лв.

средна 25 лв.

дълга 35 лв.

обезцветяване 25-40 лв.

кичури на фолио

къса коса 20 лв.

средна 30 лв.

дълга 40 лв.

цветни кичури 4 лв./бр.

матиране 10 лв.

вграждане на кичури 5 лв./бр.

маски /при косопад,мазна,суха или изтощена коса / 10 лв.

маска hot oil 5 лв.

апаратна терапия „Спешна помощ за вашата коса” 20 лв.

къдрене

къса коса 15 лв.

средна 25 лв.

дълга 35 лв.

прически

официални 35 лв.

булчински 50 лв.

ежедневни / styling/ 15 лв.

пълзящи плитки 4 лв./бр.