fotopodmladqvane_ELIGHTФотоподмладяване E-light – комбинация между IPL, RF и криоелектроенергия.
 

Намалете следите на времето с помоща на светлината.

IPL представлява патентована технология за неинванзивно повлияване на различни признаци на стареене на кожата на лицето, деколтето, шията, тялото, използваща интензивна пулсираща светлина.Успешно повлиява неравномерна пигментация, разширени кръвоносни съдове, фини и по-дълбоки бръчки, разширени пори, отпусната и куперозна кожа,белези след акне , нежелано окосмяване…Механизма на действие при фотоподмладяване  се изразява с поглъщане на светлина от меланина и оксихемоглобина, тя се трансформира в топлина, което води до разрушаване на натоварените с пигмент клетки, здравите тъкани не се увреждат. При тези процеси в дермата се отделят растежни фактори, които стимулират клетките отговорни за синтеза на нов колаген и елестин. Резултатът е цяластно обновяване на кожата.

Криоелектроенергията
От древността е познато благотворното действие на студа и топлината върху кожата и тъканите. В E-light е използвана специална система, която има 5-степенно действие с охлаждане /според koжата на пациента/
Охлаждането предпазва от изгаряне и странични ефекти по време на другите терапии и елиминира чувството на болка.
Какво представлява радио честотата?
Радио честотата (RF) е метод за физиотерапия, представляващ създаване на локализирани зони на горещина в телесните тъкани с помощ на високочестотен еклектричен поток. С проникването на ел.поток през тъканта, йоните бързо сменят полярността си многократно – по този начин се създава горещина.Чрез излъчвателя на RF вълни, електрическата енергия се превръща във вътрешна енергия, която прониква дълбоко в кожата през охладения епидермис, като повишава температурата, ускорява циркулацията на кръвта в подкожната тъкан, моментално смалява затоплената влакнеста тъкан, стимулира регенерацията и реконструкцията на колагеновия протеин в дългосрочен план и достига крайния резултат на стегната кожа и премахнати бръчки.
Колко процедури са нужни?

Разбира се,че е строго индивидуално.   МОЖЕ 3, 6 ИЛИ 8 ИЛИ 10 -но след  всяка процедура ще виждате разликата.

ЦЕНИ за процедура

60лв-лице и шия, 50лв-лице,зона-20лв