gadi[1]Силиконовите гърди вече не са приоритет само на звездите. На подобна операция се подлагат и много жени, чиито професии нямат нищо общо със сцената. Правят го поради няколко причини – природно малки гърди, обезформяне на бюста след раждане и кърмене, разлика в големината на двете гърди и други психоестетични подбуди. Такива жени са измъчвани от ниско самочувствие и комплекси през целия си живот ,но много хора изразяват отрицателно мнение относно поставянето на силикон заради гротескния вид на звездите с неестествено големи бюстове
Повдигане и стягане на бюста с RF :

Тази технология е най-новият хай-тек продукт – технология  използваща  радиовълна със строго определена дължина, за да повлияе  структурата на млечната жлеза и да я уголеми. Активира се симпатиковия нерв (отговорен за циркулацията на кръвта и функциониране на жлезите), засилва се кръвното налягане в  съдовете на гърдите и се стимулира секрецията на естроген, микроциркулацията се подобрява , възобновява се растежа на гръдните клетки и млечните жлези както . По този начин гърдите се уголемяват, повдигат, оформят и стягат по естествен и естетичен начин.

Какво мислят мъжете?

Не си мислете, че всички мъже си умират за огромни цици, които преливат в шепите им. Много мъже  се изказват негативно за силиконовите гърди. Защото границата е премината и изглеждат неестествено. Но  харесват бюстове, за които дори не подозират, че са изкуствени, защото са направени с мярка.

Повечето мъже  биха подкрепили половинките си особено, когато бременността се е отнесла жестоко с гърдите им. Все пак едва ли има мъж, на който ще му е приятно да бъде с  жена, чиито гърди висят до пъпа.                                                                Защо да предпочетем RF уголемяване на бюста пред силикона? При RF няма операции, няма импланти, няма възстановителен период, няма болка, няма риск за здравето, няма противопоказания при последваща бременост и кърмене,напротив RF е полезен като превенция на фиброзни образования в гръдната тъкан и млечните жлези.Резултатът е видим и няма опастност да преминем границите. ЕСТЕСТВЕН И ЕСТЕТИЧЕН!

Цена : 45 лв на процедура

380 лв пакет от 10 процедури