anti-aging1[1]Това е лифтинг без скалпел

Meчтали ли сте някога бръчките да изчезнат като по чудо?
Мечтали ли сте някога да сте по-слаби, без целулит?
Мечтата Ви може да се сбъдне с новата система за лечение на лице и тяло –    E-light.
Която максимално, безопасно и комфортно очертава силуета, отслабва бедрата, корема, премахва целулита и стяга на кожата на тялото и лицето…

 

 

 

Това е система за лечение, която използва високочестотни радиовълни със специална техника за охлаждане по време на работа.
Тази уникална комбинация осигурява максимален комфорт , без странични ефекти.
Технологията е разработена от учени с дългогодишен опит и е одобрена от експерти в световен мащаб. Това е лифтинг без скалпел.
Нека погледнем по-отблизо как работи системата.

Когато ръкохватката се прилага върху третираната зона, тя генерира топлина дълбоко вкожата. Тази топлина увеличава локално метаболизма и кръвообращението, което предизвиква свиване на мастните клетки, освобождавайки техните съставки в кръвния поток.Токсините, които са натрупани под кожата се отделят в лимфната система, изчиствайки областта,засилва се метоболизма – храненето на клетките.Стимулира се образуване на нов колаген, подобряващ структурата на фибробластите.Крайният резултат от този процес е образуване на нов колаген и еластин, стягане на кожата ,изграждане на бръчките – млада кожа.
Клиенти с различен цвят кожа могат да се лекуват безопасно и ефективно, и резултатите се виждат след първата сесия.
Лечението е отпускащо и комфортно. В действителност имаме усещане, което прилича на масаж с вулканични камъни . Няма универсален брой процедури-изборът е ваш,огледалото е съветникът ви.Опитайте -веднъж и това ще е любимата  ви процедура.

Нека чуем как жени разказват собствените си преживявания от лечението и какво мислят за резултатите;
.—- Лечението бе толкова релаксиращо, сякаш ми правят масаж. И след няколко сеанса неможех да повярвам на огледалото – просто не видях бръчки. Наистина препоръчвам терапията на всеки, който иска да изглежда отново млад. Това наистина връща времето!                  

                          Това е лифтинг без скалпел

ЦЕНИ ЗА 1 ПРОЦЕДУРА                                                                                    

лице – 60лв.  шия – 45лв. 

корем – 60лв.  бедра – 60лв   

лечение на акне и белези – 20лв