Какво представлява перманентният грим ?

Перманентният грим или „приложението на микро – пигмент„ е процес, при който се вкарват подкожно на 0.5 или 0.7 мм природни минерални оцветители, посредтвом игли за еднократна употреба. Тези оцветители са разработени специално за лице и тяло, не предизвикват алергии и не съдържат добавки и аромати. Перманентният грим не е еднозначен на татуирането, въпреки че и той има дългогодишна трайност. Перманентният грим издържа около 2-4 години, но неговата устойчивост зависи и от качеството на използваните материали, както и от типа кожа. Разликата между перманентния грим и татуировката се състои в дълбочината на процеса и във видовете оцветители. Поставянето на перманентен грим започва преди 18 години и с всяка измината година печели все повече привьрженици.

Възможности за използване на перманентен грим:

Приложението на перманентния грим има за цел две основни посоки. Едната от тях е декоративната козметика. Пигментът се поставя на веждите, клепачите или на контура на устните като по този начин те изглеждат красиво подчертани. В същото това време гримът би могъл да тушира или да скрие напълно накои техни недостатъци. Естественият грим подчертава природната красота на своя носител.Втората цел на приложението на перманентния грим е терапевтична.

Вече можем да заличим неприятните белези от изгаряне, операция и др. като се оставим в ръцете на специалистите по перманентен грим.

Цени:

Грим устни и вежди от 150-250 лв.

Грим очен контур от 220-300 лв.