класически масаж

масажна яка  12 лв.

масаж гръб  15 лв.                                          цяло тяло  30лв.

     масаж с мед  20 лв.                                        вакуум терапия  15лв.

/гръб/                                                                     /гръб/

луксозни терапии за тяло

мед и мляко

Масажната терапия е изключително подходяща за възвръщане свежестта на кожата след тежък ден или преди важен случай. Подпомага възстановява мускулния тонус, премахва умората и прави тялото устойчиво на резки промени във времето.
Медът действа като гъба – стяга и изглажда кожата, млякото подхранва и омекотява, придава свежест . Препоръчва се за силно изтощена кожа и при болки в гръбначния стълб и раменния пояс.

Цена : 34 лв.

 

горчиво вино

Терапията е особено подходяща за мъже.С богатия си състав включващ масло от гроздови семена,винени екстракти и плодови киселини оказва силно хидратиращо въздействие.Подхранва кожата в дълбочина,гони стреса.Зарежда епитела с витамини и полифеноли,забавя процесите на стареене на тялото . А свещите и чашата вино, които съпровождат масажа тонизират душата ……!!!!

Цена: 36 лв.

 

топъл шоколад

Най-популярната услуга в козметичните салони все още е шоколадотерапията.
Доказано е, че шоколадът или по-точно какаото, от което се приготвя той, е богато на вещества, които повишават настроението и действат отпускащо.
Оказва се, че то съдържа и много антиоксиданти, които са тайната за млада кожа., масажът с какао се препоръчва на дами, чиято кожа е потъмняла от стреса и замърсяването в големия град.
Благодарение на качествата на какаото, кожата става по-свежа, възвръща блясъка си и изглежда по-млада. Освен това масажът с какао оказва изключително положително влияние върху настроението на клиентките на услугата, които трудно се въздържат да нe опитата на вкус козметичния продукт.

Терапията има силно релаксиращо въздествие върху кожата и емоционалното състояние.Създава неповторимо усещане и приятни асоциации за сладост и спокойствие.Забавя процесите на стареене.

НИЕ В ” ЕГО” НАПИСАХМЕ ВЪРХУ ОПАКОВКИТЕ : “НЕ СЕ ЯДЕ” !!!!

Цена :37 лв.

 

билкова терапия

Билковата терапия в център “ЕГО” се разработва индивидуално за всеки клиент според нуждите и здравословното му състояние.Тази фитотерапия е подходяща за хора с костно-ставни проблеми,проблеми с кръвното налягане, с раширени вени и кожни проблеми.В някои от случаите се съчетава с инфрачервената кабина за да може по ефективно да се извлече ползата от билките и лечебната кал.

Цена :36 лв

 

вулканични камъни

Масажът с топли вулканични камъни е от SPA терапиите за тяло, естетичен метод, който съчетава енергийното въздействие на вулканичната магма, кристалотерапията, мануален (ръчен) масаж, релаксираща музика, ароматотерапия и козметични продукти с изцяло природен състав.

Основа на този метод са т.нар. енергийни терапии, които имат за цел да премахнат дисбаланса и да подпомогнат свободния поток на жизнена енергия през тялото. По своята същност масажът с топли камъни представлява магнитотерапия. Той стимулира умението за концентрация, подпомага позитивното мислене, премахва енергийния дисбаланс, улеснява кръвообръщението и лимфния ток и подобрява притока на кислород към клетките. В резултат на този масаж от организма се изхвърлят токсините.

Целта е с горещите вулканични камъни да се елиминират промените в нивата на жизненост, които предразполагат към различни физически смущения, и да стимулират прилив на положителна енергия, добро здраве и душевна хармония.

Този специфичен вид масаж се прави с предварително затоплени гладки камъни. Това са живи вулканични камъни със сертификат за произход, които предават на тялото своята природна енергия, която помага за превъзмогване на умората и стреса. Слънцето, луната и водата ги презареждат с енергия, която се предава на органите и възстановява баланса на тялото чрез активиране на движението на енергиите и оптималното им преразпределение.

Смята се, че природната топлина на лава камъните отпуска мускулите и подобрява гъвкавостта на ставите и че благодарение на този вид масаж тялото се освобождава от целулита и ненужните мазнини.

Цена : 42 лв.

 

поморийска луга

Едно от богатствата на българската природа е поморийската кал.Тя оказва комплексно действие върху организма със своите многостранни леюебни фактори: механичен,биологичен и електродинамичен. Благодарение на това масажите с поморийска кал и луга повишават температурата на тялото,разширяват се кръвоносните съдове. Подобрява се кръвоснабдяванети в дълбочина на тъканите им.Активират се ензими ,увеличават се обменните процеси и се елиминират отпадните продукти в организма. През кожата проникват много вещества :йод, хлор, клаций, фосфор, натрий, никел, магнезий и др. И чрез кръвообръщението оказват подсилващо действие върху тъкани и органи. Процедурата много успешно се съчетава с Радио-вълнов апарат,йонофореза, ултразвук, инфрачевена кабина за комплексно повлияване на съответния здравословен проблем.

Цена: 32 лв. 

китайско злато

ТЕРАПИЯ за тяло „ЗЛАТО” Хит в най-големите градове в Западна Европа и САЩ стана ново поколение златна терапия за тяло, съдържащо 24-каратово злато. Открийте тайните на красотата от древността с масажа за тяло със злато. Той дава пълна регенерация на Вашето тяло. Златото влияе върху енергийната обмяна на клетките и предотвратява дехидратацията. Уникалното му подмладяващо действие и блясъкът, който придава на кожата е правят сияйна и неверояно гладка. Съчетането с водорасли дава – антицелулитен ефект.

ТЕРАПИЯ ЗЛАТО съчетава лукса и блясъка на злато с най-съвременните процедури против стареене. Терапията подмладява кожата, повишава тонуса на организма благодарение на активните елементи, съдържащи се в златото. Вкарва се под долния слой на кожата на лицето златни микровлакна. След такава процедура лицето придобива очарователен златен отблясък. Според древните хроники със златен прах се е грижела за кожата си легендарната египетска царица Клеопатра. Китайските императори също са се стремили към вечна младост с помощта на ценния метал.

Цена: 45 лв.