Маникюр, Педикюр и Ноктопластика

Всеки съвременен салон предоставя на своите клиенти СПА процедури. Какво представлява “СПА”?

СПА (или SPA – от латинското “Sanus per Aquam”) означава “здраве с помоща на вода” – като в това значение влизат и термини като: термална, минерална и морска. Това обхваща и всички производни от термина “вода”: лечебна кал, водорасли, минерални соли, както и лечебни билки и минерални масла.

Под СПА процедури се подразбират и не толкова обичайните терапии за нокти и маски за кожата на ръцете и краката, пилинги с помоща на различни средства, парафинотерапии с колагенов крем, съпроводени с масаж на ръце и крака.
СПА терапиите ще ви помогнат да преодолеете стреса натрупан през дългия и изтощителен ден, ще придаде така необходимото ви чуство за спокойствие и релакс.

За да бъде пълноценна процедурата и да се нарече “СПА” е необходими да преминете през следните етапи:

-етап “Подготвителен” – поставяне на краката във ваничка с топла вода и разтворени соли и етерични масла

-етап Ексфолиране – премахване на мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата /при тази процедура се използват различни маски и скраб/

-етап Оформяне /финален/ – изпилване, полиране и декоративно лакиране. Не забравяйте – това е вашето време за релакс и антистрес терапия!

В център за красота “Его” се предлагат луксозни терапии за крака и ръце, включващи продукти, освен с етерични масла и соли, и с екстракти от вино, билки, шоколадов комплекс, поморийска луга.

Важно място сред услугите, които предлагаме заема парафинотерапията и масажа на стъпала “Фут масаж”/Зонотерапията – е източно азиатски лечебен метод, които се използва като диагностично, профилактично и лечебно средство. Има общо стимулиращо въздействие върху организма, подобрява обменните процеси и елиминира редица токсични продукти.Масажът на стъпалата се прилага при много заболяваия.

Зонотерапията се основава на принципа, че всички органи и системи в човешкото тяло са проектирани в съответни точки върху зони или така наречените рефлексни точки върху ходилата, ръцете и ушите на човека. Въздействието върху тези точки повлиява съответните органи и системи. Обработването на рефлексните точки премахва блокажите на енергийния поток и възстановява хармонията в тялото. Зонотерапията действа като лечебен и релаксиращ масаж. /

Не забравяйте – това е вашето време за релакс и антистрес терапия!

Цени:

МАНИКЮР ПЕДИКЮР

основен маникюр 7 лв.

основен педикюр 15лв.

медицински педикюр 20 лв.

декорация 1 бр. 0.50-1 лв.

парафанго 15 лв.

ноктопластика 35-45 лв.

дипинг система 20 лв. /за стабилизиране на увредени нокти/

перманентен френски 40 лв.