akne[1]Екип от дерматолог, гинеколог, медицински козметик и диетолог се грижат, за да приключи проблема с упоритото Ви АКНЕ.
Всеки случай на упорито АКНЕ би могъл да се реши:

с комплексен и индивидуален подход.
Какво е акне?

Акнето е често срещано състояние на кожата причинено от възпаляване на масните жлези. То обикновено се проявява в младежка възраст. Най-често е засегнато лицето, но може да се появи и по гърба, раменете, врата, гърдите, скалпа. Акнето се развива когато клетките на кожата не се отделят правилно, залепват една за друга и запушват порите. Този блокаж е причина за задържане на себум и бактерия наречена p.acnes, която се натрупва в порите, водейки до инфекция. Нарушената визия на кожата на лицето, гърдите и гърба, създава дискомфорт у болния и води до понижено самочувствие и редица психологически проблеми в себеусещането и контактите с околните.

Лечение:

-Медицински Преглед : дерматолог преценя състоянието на болния, като предписва необходимото лечение.

– Козметика : специалист – козметик прави необходимите козметични и физиотерапевтични процедури на кожата с цел подготвяне за E-light процедури.

Апаратно Третиране на акне с E-light  
Натуралната фотодинамична терапия, комбинирана с биполярна радиочестота позволява високо избирателно насочване към мастните жлези и акне – бактериите за намаляване дейността на мастните жлези, като по този начин се унищожава активното акне.
Акнето се повлиява по три основни подхода:
1.Стяга и регулира мастните жлези  /намалява омазняването на кожата/
2.Антибактериално действие  /убива патологичните микроорганизми в дълбоките слоеве/
3.Изглажда тургора на кожата  /заличава белезите от акне/
От 5до 15 процедури са достатъчни за да се повлияе най-активното АКНЕ. Няма риск от епидермални нарушения и други странични ефекти.

Цени:

1лв – импулс

15лв – зона

 

зони:  1.чело;  2.бузи;  3.брада

Еденични импулси се използват върху локализирани зони.